About Choices
by DL

Debora Huisman-Leeser

Choices by DL

Mix and match any way you like! Voor Choices by DL draait alles om de vraag waarom u genoegen zou moeten nemen met één enkel stuk, terwijl er zo veel keus is. Dit verfrissende, unieke en gepatenteerde concept is een creatie van Debora Huisman- Leeser, de vierde generatie in een professionele diamantairs- en juwelierslijn. Zij besloot dat het niet meer van deze tijd was om voor één stijl te moeten kiezen. Alles draait om flexibiliteit.

De kracht van Choices by DL zit hem in de toegankelijkheid van de juwelenlijn, waardoor de persoonlijke juwelengarderobe – de ‘ jewellery wardrobe in a box’ - gemixt en gematcht kan worden met de verkozen outfit van dat moment. Via een eenvoudig systeem is het mogelijk de juwelen aan te passen en in een fractie van een seconde te veranderen, zonder ook maar enige concessie te hoeven doen aan kwaliteit of design.

Verander de helder turquoise less-is-more ring, het perfecte juweel bij een jeans, in een adembenemende femme fatale-look. De schoonheid van diepzwart, afgezet met witte diamanten, zorgt voor een schitterend spel tussen licht en donker met een sprankelend effect.

The Choices are endlessly
and yours.

Met Choices by DL kunt u op elk moment van de dag uitstralen wie u bent en wat u wilt zijn. Kies voor het vierkante Classic model of voor de speelse, ovale Fly Me to the Moon-collectie. Dankzij een ingenieus systeem kan de basis – ring, armband, oorbellen, hanger of manchetknopen – in een handomdraai geheel naar wens worden aangepast en gecombineerd.

De basis van het juweel is verkrijgbaar in 18 karaats wit-, geel- en roségoud in diverse, verrassende ontwerpen. De persoonlijke juwelengarderobe kan moeiteloos aangepast en gecombineerd worden met bijpassende oorbellen, ringen en armbanden, in een eindeloze verscheidenheid aan stijlen, van casual en city chique tot het ware diva-gevoel. Laat uw creativiteit stromen en kies voor diamanten of halfedelstenen in een grote verscheidenheid aan kleuren, van diepblauw, zachtroze, fel paars of warm geel tot stijlvol bruin en tijdloos zwart

Verwen uzelf met de weelderige, luxueuze diamanten voor de basis, frames en stenen, of kies simpelweg voor de allernieuwste chic om de bestaande Choices-collectie aan te vullen. Choices by DL wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe items om de ‘ jewellery wardrobe in a box’ optimaal te customizen.

Verwijder a.u.b. de ringen/juwelen voordat u uw handen wast, doucht of als u een bad neemt of gaat zwemmen.
Choices by DL houdt niet van water, omdat het water het magneet/systeem kan beschadigen.

Experience the ultimate flexibility in jewellery through the endless variations of Choices by DL.

Keep in touch

Vul je emailadres in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Choices by DL.